Luotettavat taloushallinnon palvelumme auttavat yritystäsi kehittymään ja selviämään muutostilanteista hallitusti. Olemme koko tiimimme voimin tukenasi, jotta yrityksesi voi saavuttaa tavoitteensa.

Tilintarkastuspalvelut

Tilintarkastuspalvelumme on käytännönläheistä ja yrittäjälähtöistä. Toimimme aina yhteistyössä asiakkaan kanssa konsultoivalla otteella. Tarkastuksen yhteydessä autamme sinua havaitsemaan ja hallitsemaan riskejä sekä kehittämään niihin juuri sinun yrityksellesi sopivia ratkaisuja.

Asiakkaanamme saat lisäarvoa pitkästä kokemuksestamme ja osaamisestamme. Yrittäjinä ymmärrämme tarpeitasi ja tarkastuksen lisäksi annamme neuvoja liiketoiminnan kehittämiseen.

Työn ja palvelun laadusta vastaamme henkilökohtaisesti. Tarpeen tullen koko Kuusi Partners -tiimimme on käytettävissäsi, oli kyse sitten matalan kynnyksen neuvonnasta tai laajemmasta toimeksiannosta.

CFO-palvelut – ulkoistettu talousjohtaja

Nopeissa organisaation muutostilanteissa, ulkoistuksissa tai yritysjärjestelyissä talousjohto määräaikaisena palveluna auttaa hallittuun lopputulokseen. Kuusi Partnersilta saat käyttöösi erittäin kokeneita asiantuntijoita, jotka omaksuvat ja ymmärtävät nopeasti liiketoimintaasi. Talousjohdon erityisosaamistamme tukee lisäksi koko tiimimme asiantuntemus juridiikan sekä rahoitus- ja yritysjärjestelyiden aloilta.

Taloudellinen neuvonanto

Koko tiimillämme on laajaa kokemusta taloudellisesta neuvonannosta. Olemme olleet mukana useissa yrityskaupoissa niin ostajan kuin myyjänkin taloudellisina neuvonantajina. Ota yhteyttä ja rakennetaan juuri sinun tarpeisiisi ja tilanteeseesi sopiva palvelukokonaisuus.